Lifestyle, Uncategorized

Am testat produsele din gama HyaluB5 de la La Roche Posay

De când mă știut am întâmpinat probleme cu tenul. În adolescență am avut o mică acnee, iar de ceva ani încoace mă lupt în continuare cu mici monstruleți care îmi apar în cele mai nepotrivite momente. Pe lângă acest lucru, tenul meu nu are niciodată aspectul acela pe care mi-l doresc. Până de curând, când am descoperit gama HyaluB5 de la La Roche Posay.

Când am descoperit că tenul meu nu mai are acel aspect sănătos!? Cred că după ce am trecut de vârsta de 30 de ani pielea a început să își piardă din elasticitate și volum. Fața mea avea un aspect din ce în ce mai obosit și tern, fără volum și luminozitate.

Ce conține gama HyaluB5 de la La Roche Posay

Gama HyaluB5 de la La Roche Posay reprezintă o soluție antirid, ce combină molecule dermatologice și ingrediente cu efect intens calmant, asigurând eficacitate sporită și toleranță ridicată.

Gama HyaluB5 conține:
HyaluB5 Serum – un ser concentrat hidratant ce conține molecule de acid hialuronic, vitamina B5 și este îmbogățit cu madecassoside. Se recomandă a fi folosit dimineața și seara pe față, gât și decolteu, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele;
HyaluB5 Cremă hidratantă cu efect de reumplere – asigură regenerarea pielii și o hidratează intens. Aspectul ridurilor și a liniilor fine este redus. Conține molecule de acid hialuronic, vitamina B5 și este îmbogățită cu apă termală La Roche Posay;
HyaluB5 Cremă de ochi – ajută la diminuarea ridurilor și liniilor fine, conturul ochilor având un aspect revitalizat. Conține acid hialuronic, vitamina B5 și este îmbogățită cu apă termală La Roche Posay și pigmenți minerali.

Beneficiile gamei HyaluB5 de la La Roche Posay

Moleculele de acid hialuronic cu densitate mare creează o barieră invizibilă pe piele pentru a reține nivelul optim de hidratare al tenului. În același timp, ajută la reumplerea liniilor fine și a ridurilor. Moleculele de acid hialuronic cu densitate mică pătrund în profunzimea pielii, având un efect de reumplere din interior, stimulând totodată regenerarea celulară.

Vitamina B5 este un ingredient esențial care susține refacerea naturală a barierei cutanate. Madecassoside este o moleculă cu acțiune multiplă, cunoscută pentru efectele sale de regenerare și calmare. Apa termală La Roche Posay este încărcată cu elemente naturale și nutrienți esențiali ce ajută la repararea barierei cutanate și la menținerea echilibrului microbiomului.

Efectele gamei HyaluB5 de la La Roche Posay

Am deja o săptămână de când utilizez produsele din gama HyaluB5 de la La Roche Posay, iar efectele au fost vizibile încă după prima utilizare. După prima zi am observat deja o îmbunătățire a aspectului tenului, ridurile fiind parcă mai reduse.

După o săptămână de utilizare a serului tenul a devenit mai luminos, iar pielea are un aspect mai odihnit și revitalizat. Cu siguranță după o utilizare mai îndelungată efectele vor fi și mai vizibile.

Voi ați încercat produsele din gama HyaluB5 de la La Roche Posay?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.