Beauty, Uncategorized

Am testat Gliss Color, primul colorant de la Gliss

Astăzi îți voi povesti despre prima gamă de vopsea de păr de la Gliss și anume Gliss Color. Aceasta aduce ca inovație complexul de acid hialuronic, care are proprietăți de hidratare și protejare a părului împotriva deteriorării, cât și de îngrijire în timpul procesului de vopsire.

Gliss este un brand de produse de îngrijirea părului deja extrem de cunoscut, fiind activ pe piață încă din 1952. Colaborarea cu Schwarzkopf pentru realizarea acestei game de vopsea de păr este una cu succes, fiind acum disponibile pe piață 20 de nuanțe minunate.

  • îngrijire perfectă
  • până la 100% acoperire a firelor albe
  • culoare de lungă durată
  • culoare cu aspect natural
  • ușor de aplicat
  • fără efect de cască

Gliss Color te ajută să te vopsești acasă, singură, fără frica că vei avea un rezultat eșuat. Este esențial ca atunci când decizi să te vopsești singură să respecți câteva reguli de bază: pentru a obține o culoare naturală, nu te îndepărta cu mai mult de 2-3 nuanțe de culoare actuală; dacă oscilezi între două nuanțe, alege nuanța mai deschisă; stabilește ce tip de ten ai și alege cea mai bună culoare pentru nuanța pielii.

Cum să alegi culoarea potrivită în funcție de culoarea tenului tău

Culoarea părului trebuie aleasă în concordanță cu subtonul pielii. După cum probabil știi putem avea ton rece, ton cald sau ton neutru.

Tonuri reci – tip iarnă sau tip primăvară

Tipul iarnă este un ten foarte deschis, cu subtonuri roz; culoarea ochilor este de obicei albastru, verde, smarald, albastru închis, căprui închis spre negru; se bronzează cu dificultate; nuanța naturală a părului este închisă la culoare.

Culori recomandate: se recomandă orice culoare pe bază de albastru, roșu-violet, violet; șaten închis sau negru; negru intens; blond alb, platinat; nuanțe închise, violete de roșu scot în evidență ochii verzi.

Culori de evitat: blond auriu, roșu arămiu, caramel sau miere.

Tipul primăvară este un ten deschis; ochii de culoare mai deschisă (verde deschis, albastru deschis, căprui deschis sau căprui auriu deschis); se bronzează; culoarea naturală a părului este un blond cenușiu sau blond intens.

Culori recomandate: se recomandă culori pe bază de violet, albastru sau verde; blond deschis înghețat, blond platinat, blond cenușiu, șaten cenușiu.

Culori de evitat: orice nuanță pe bază de portocaliu sau auriu intens; blond-miere; șaten auriu.

Tonuri calde – tip toamnă sau tip vară

Tipul toamnă este un ten al cărui nuanță “radiază”; ochii căprui-auriu, verde-căprui cu irizații aurii; ochii vor avea mai puțină culoare verde-smarald și vor înclina mai mult spre căprui; culoarea părului este în general șaten închis intens; te poți bronza cu ușurință și e posibil să ai o nuanță măslinie a tenului.

Culori recomandate: culori pe bază de portocaliu sau o nuanță de roșu; castaniu intens; arămiu sau nuanțe de caramel; ciocolată cu lapte/șaten ciocolatiu; șaten auriu intens; blond-bej; blond-miere sau blond auriu.

Culori de evitat: blond platinat; șaten cenușiu; orice subton de albastru, verde sau violet.

Tipul vară este un ten auriu, măsliniu; te poți bronza cu ușurință (pielea are un aspect bronzat, cu o nuanță intensă); vara culoarea ochilor poate fi schimbătoare.

Culori recomandate: orice pe bază de galben sau portocaliu; blond auriu deschis; șaten-caramel; șaten-șampanie; blond-șampanie; caramel; culori de nuanța mierii; platinat – unt/miere; culori deschise în general.

Culori de evitat: culorile cenușii (șaten cenușiu sau blond cenușiu); nicio culoare pe bază de albastru sau verde; negru nu este recomandat.

Nuanță utilizată – 8-1 Cool Medium Blonde

Rutina de îngrijire a părului

Pentru a obține rezultate cât mai bune în procesul de vopsire, dar și de îngrijire a părului, se recomandă respectarea unei rutine:

  1. Vopsește părul la un interval de 6-8 săptămâni;
  2. Folosește un șampon pentru menținerea culorii de 2-3 ori pe săptămână;
  3. Folosește balsam pentru o pieptănare ușoară de 2-3 ori pe săptămână;
  4. Oferă-i părului tău îngrijire suplimentară la fiecare a 3-a spălare.

Sfatul expertului: Echilibrează cele 2 temperaturi ale apei – apa caldă curăță părul, iar apa rece închide cuticulele și menține hidratarea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.