Uncategorized

Am testat produse Farmasi. Ce părere mi-am facut!?

De curând am intrat în posesia unui mic kit de produse de la Farmasi. Recunosc, pentru mine a fost prima interacțiune cu acest brand, deoarece până acum nu am optat să folosesc ceva de la aceștia. Din acest motiv, am testat cu o oarecare reticență produsele primite, neavând așteptări foarte ridicate.

Câteva cuvinte despre Farmasi

Compania a fost fondată în 1950 de către Dr. Cevdet Tuna, având ca scop inițial producția de produse farmaceutice. Fabrica de producție este situată pe o suprafață de 360 000 m2 și are în portofoliu peste 2000 de produse, printre care produse de îngrijire personală, machiaj, parfumuri etc.

Începând cu 2010 au introdus sistemul de tip MLM, oferindu-le oamenilor posibilitatea de a obține câștiguri de bani. În prezent Farmasi MLM există în 25 de țări. Dacă te tentează să faci parte din echipa Farmasi, poți găsi toate informațiile aici.

Ce a fost inclus în kitul primit?

BB Cream Skin Perfecting Balm – conferă hidratarea și un aspect semi-mat, datorită proteinelor de mătase, uleiului de argan și uleiului de macadamia. În plus, este disponibilă într-o varietate de nuanțe. Recunosc că eu nu folosesc BB Cream, deoarece nu îmi oferă rezultatul pe care îl doresc, însă este potrivită pentru acele zile când nu dorești să aplici un machiaj încărcat.
Cantitate 50 ml – preț 24.99 lei

Full Coverage Liquid Concealer – este un corector care promite acoperirea cearcănelor. Este produsul care mi-a plăcut cel mai mult din cele primite. Nu se adună în liniile fine și se adaptează nuanței tenului. Totuși, nu reușește să acopere în totalitate cearcănele mele năbădăioase.
Cantitate 7 ml – preț 18.99 lei

Mascara ZEN Extension Lash – este o mascara rezistentă la apă, care are rolul de a alungi genele. În plus, conține vitamina E, care are rolul de a hrăni genele. Din păcate eu nu mă împac bine cu ea, îmi încarcă genele și pe parcursul zilei lasă reziduuri.
Cantitate 8 ml – preț 15.99 lei

Top Coat Mat – promite matifierea ojei. Eu am aplicat peste ojă semipermanentă lucioasă și efectul a fost foarte plăcut. În plus, se usucă foarte repede și are o rezistență bună (aproximativ 7 zile).
Cantitate 11 ml – preț 9.99 lei

Lac de unghii Nail Color Glossy – am primit spre testare nuanța 01 Innocent. Eu nu sunt o fană a ojelor albe, de aceea doar am testat produsul pe o unghie. Nu are acoperire puternică și se aplică neuniform.
Cantitate 11 ml – preț 9.99 lei

Cu siguranță unele produse de la Farmasi au un raport calitate-preț bun, însă este necesar să fie testate în prealabil. Dintre produsele testate probabil voi achiziționa corectorul, însă celalalte produse nu m-au impresionat.

Desigur, aceasta este experiența mea proprie cu produsele Farmasi, ceea ce mie nu mi se potrivește este posibil să fie perfect pentru altcineva. Din acest motiv voi insista mereu ca înainte de a face o achiziție să testați produsele – cereți mostre sau samples în magazine, informați-vă cât mai bine etc.

2 thoughts on “Am testat produse Farmasi. Ce părere mi-am facut!?”

  1. Buna, eu am testat Cc-Cream-ul lor, mi s-a parut genial, in schimb am mai incercat un creion contur de ochi care m-a dezamagit…

    Like

    1. Să știi că au și produse calitative, mai ales la prețul lor, raportul este unul foarte bun. Am mai testat între timp un alt rimel și un gel pentru sprâncene și sunt foarte ok ambele.

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.