Lifestyle, Uncategorized

Sweeteria – sau de ce să alegi dulciuri sănătoase

După cum îți povesteam acum ceva vreme, printre susținătorii evenimentului Bucovina Beauty – Spring Edition s-a numărat și brandul Sweeteria. Recunosc că nu mai auzisem de acest producător până în acel moment, însă pasiunea cu care ne-a vorbit reprezentantul companiei, dar și produsele propriu-zise m-au transformat într-un adevărat fan.

Ajunsă acasă am descoperit în goodie bag o multitudine de produse alimentare sănătoase, care au nimerit la fix, deoarece tocmai mă decisesem să elimininm zahărul adăugat din alimentația mea.

Ce promovează brandul Sweeteria?

Sweeteria – Alchimie în ciocolaterie, este primul laborator din România care produce dulciuri exclusiv pe bază de îndulcitori naturali de cea mai bună calitate.

Produsele Sweeteria se diferențiază de alte dulciuri prin simplul fapt că nu au zahăr adăugat, aditivi, arome, conservanți artificiali sau coloranți sintetici.

Toate dulciurile Sweeteria sunt lucrate manual, uneori în serie limitată, ceea ce asigură un flux continuu al procesului și o prospețime permanentă a produselor.

Ce produse am testat de la Sweeteria?

Printre produsele primite de la aceștia s-au numărat:

  • Batoane de cereale cu cacao, cu îndulcitor natural din stevia. Aceste batoare nu conțin zahăr adăugat și sunt ideale pentru o gustare rapidă. Printre ingrediente se regăsesc cereale, unt de cosos și cacao.
  • Batoane de cereale cu musli, cu îndulcitor natural din stevia. Printre ingrediente am remarcat fulgi de ovăz și porumb, stafide, unt de cocos și concentrat de cătină.
  • Napolitane cu cremă de frișcă și vanilie, fără zahăr adăugat. Conțin 75% cremă de frișcă și vanilie.
  • Unt de arahide îndulcit natural, 100% natural, produs exclusiv din arahide prăjite și îndulcitor natural stevia.
  • Cremă tartinabilă Greentella, sursă de Omega 3. fără zahăr adăugat, fără ulei de palmier.
  • Fulgi de porumb Sweeteria, cu îndulcitor natural din stevia, fără zahăr adăugat. Aceștia sunt bogați în fier și vitamine (A, B, C, D și E), având un conținut săract de grăsimi saturate.
  • Tablete ciocolată amăruie 70%, ciocolată albă cu bucăți de zmeură, ciocolată albă cu zmeură și matcha , cu îndulcitor natural din stevia sau cu îndulcitor natural din agave. Produse manual, acestea nu conțin gluten, coloranți sau conservanți.

Desigur, chiar dacă sunt mult mai sănătoase decât suratele lor din comerț, care conțin conservanți sau coloranți, consumul dulciurilor trebuie să fie moderat. Cu toate acestea, toate produsele Sweeteria sunt extrem de gustoase și cauzează “dependență”. Mie mi-au plăcut în mod special napolitanele, batoanele și ciocolata Sweeteria.

Pe tine ce te tentează să încerci din gama de produse Sweeteria?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.