Travel

Sunt ambasador momondo în cadrul programului Open Travel Ambassador

Acum ceva vreme m-am intersectat pe social media cu un anunț de la momondo, și anume un call pentru programul Open Travel Ambassador. Cu toate că nu credeam că voi avea o șansă, m-am înscris cu speranță în suflet.

Între timp am uitat complet de aplicație și nu mică mi-a fost mirarea când, acum vreo săptămână, am primit un e-mail că am fost acceptată în programul dedicat bloggerilor – so yeah, sunt ambasador momondo!

Ce este programul Open Travel Ambassador?

Este un program dezvoltat de momondo și dedicat acelor creatori de conținut pasionați de călători, cărora le face plăcere să își împărtășească experiențele.

Desigur, un astfel de parteneriat nu poate decât să mă bucure, deoarece momondo a reprezentat pentru mine o sursă de ponturi pentru vacanțe ieftine. Am apelat deseori la motorul lor de căutare pentru a găsi zboruri sau cazări ieftine.

Fiind ambasador momondo, voi avea acces la ultimele campanii și oferte, pentru a le împărtăși cu voi. De asemenea, vă voi face cunoscute noile funcționalități ale platformei, dar și concursurile pe care momondo le va desfășura.

De acum postările related to momondo vor fi însoțite de #owtravelers și #admomondo, dar și de link-uri, care vă vor trimite către oferte speciale sau alte beneficii pe care platforma le oferă.

De ce să folosești momondo?

După cum probabil ai observat, sunt un promotor al experiențelor unice, cu bani puțini, de aceea momondo este una dintre platformele care mă ajută să îmi plănuiesc vacanțele.

Cu ajutorul acestui motor de căutare global, reușesc să găsesc zboruri la prețuri super-bune, dar și cazări. De asemenea, momondo te poate ajuta și dacă dorești să închiriezi o mașină.

Btw, poți instala aplicația momondo, pentru a o avea la îndemână pentru ponturi de travel. Una dintre funcționalitățile aplicației o reprezintă Planificarea călătoriilor, dar și Calendarul de prețuri, care îți arată cele mai ieftine date dintr-o perioadă îndelungată de timp.

Instalează aplicația momondo accesând următorul link – CLICK AICI!

Rămâi alături de mine pe parcursul următoarelor luni, îți promit că îți voi transmite toate ofertele mega awesome de la momondo.

Ai utilizat până acum momondo?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.