Lifestyle, Uncategorized

Cum a fost la Bucovina Beauty – Spring Edition

30 martie 2019, ora 5:30 – ceasul sună frenetic. Mă ridic din pat, după numai 3 ore dormite, știind că urmează o zi lungă. La 6:57 urmează să plec cu trenul spre Suceava, unde voi participa la Bucovina Beauty – Spring Edition, primul eveniment dedicat bloggerilor la care voi fi prezentă.

Ajunse la Suceava am vizitat întâi… McDonalds, de unde ne-am luat o cafea, apoi ne-am îndreptat spre Cetatea de Scaun a Sucevei. Ultima oară vizitasem acest obiectiv turistic în 2014, când era în plin proces de restaurare și reamenajare. M-am bucurat să găsesc cetatea într-un stadiu finalizat, cu sălile frumos decorate și cu activități interactive. Prețul unui bilet este doar 12 lei/adult.

Ce a presupus Bucovina Beauty – Spring Edition

Apoi am coborat înapoi în oraș și ne-am îndreptat spre Pensiunea Santa Fe, unde urma să se desfășoare evenimentul dedicat bloggerilor – Bucovina Beauty – Spring Edition. Aflat la a treia ediția, acest timp de eveniment se axează pe interacțiune dintre bloggeri, dar și interacțiunea dintre bloggeri și branduri, pentru că am avut prezenți și 3 reprezentați a unor branduri naționale.

M-am bucurat să fac cunoștință cu alte 9 bloggerițe din domeniul beauty și fashion de pe zona Moldovei și Bucovinei, printre care Camelia Apetrei, Paula Sosoi, Cristina Zabava, Claudia Simion, Alina Chiteala, Camelia Croitor, Alexandra Enache, Andreia Butnaru și Anca Gogu. De asemenea, am cunoscut și interacționat cu reprezentații firmelor Sweeteria, Loncolor și Janette.

În cadrul întâlnirii am avut ocazia și să degustăm ciocolată sănătoasă, fără zahăr adăugat, oferită de Sweeteria. În plus, am avut oportunitatea să cunoaștem mai îndeaproape procesul interesant de obținere a produselor din portofoliul Sweeteria.

Evenimentul a fost susținut de câteva branduri frumoase, cărora țin să le mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru cadourile minunate.

SWEETERIA – ne-a surprins dulce, în cadrul evenimentului, cu ciocolată delicioasă, dar ne-a și oferit câteva produse pe care le-am devorat acasă, printre care – batoane de cereale cu musli sau ciocolată, ciocolată sănătoasă, fulgi de porumb fără zahăr adăugat, cremă de ciocolată cu green sugar și cremă de arahide cu green sugar.

LONCOLOR – Alexandra a reprezentat firma cu mândrie și mă bucur că am avut ocazia să cunosc o persoană foarte simpatică cu o pasiune mare pentru domeniul îngrijirii părului. Ne-au oferit cadou un set de produse pentru îngrijirea părului vopsit, din gama Loncolor Expert – șampon, balsam, mască, cremă leave-on și ulei de păr.

JANETTE – am descoperit cu ocazia participării la Bucovina Beauty un brand aparte de bijuterii. Alina, manager-ul firmei, a fost prezentă la eveniment și astfel am aflat că toate piesele disponibile în magazine sau pe site-ul lor sunt alese cu atenție pentru a respecta standardul companiei. Alina ne-a surprins cu un cadou aparte, câte o bijuterie din argint.

SECOM ROMANIA – din ce am înțeles este un sponsor cu vechime al evenimentului, ne-a oferit 2 produse de la Andalou – un toner pentru iluminarea tenului și un pachet de șervețele demachiante cu apă micelară, dar și o cutie de suplimente alimentare cu acid hyaluronic, care promit îmbunătățirea pielii, unghiilor și părului.

SANOVITA – un alt sponsor cu vechime, a oferit fiecărui blogger un pachet cu câteva produse apetisante: o bere Bundaberg cu ghimbir fără alcool, un pachet de rondele din orez expandat cu glazură de ciocolată, un pachet de semințe de chia, un pachet de fulgi din tărâțe și o conservă de pate de linte roșie.

HIMALAYA – a fost foarte receptiv și a dorit să susțină evenimentul. Ne-a oferit un set de 3 produse din gama Fresh Start pentru curățarea tenului, dar și produse pentru un giveaway.

CLINEO – ne-a trimis produse de îngrijire antibacteriene – șervețele și gel de curățare, numai bune de ținut în poșetă. De asemenea, ne-au oferit și produse pentru un giveaway.

7th HEAVEN – ne-a surprins cu un set de măști din gama 7th Heaven Renew You: o mască hidrogel detoxifiantă cu cărbune și 7 fructe de pădure (Detox & Replenish Hydrogel Mask), o mască gold pentr ochi cu Q10 și extract din boabe de soia (Gold Radiance Eye Masks) și o mască cu foiță de aur 24K pentru fermitate (24K Gold Firming Sheet Mask). De asemenea, ne-a oferit un set de măști și pentru giveaway.

FAMILY CARE – ne-a susținut cu produse necesare oricărei femei – cotonete din bumbac, perfecte pentru procesul de curățare și demachiere a tenului, dar și bețișoare igienice. De asemenea, ne-a trimis și produse pentru giveaway.

PRINTADO – o surpriză foarte mare a venit din partea Printado, care ne-a oferit 2 tricouri personalizate – un tricou cu logo-ul Bucovina Beauty – Spring Edition, dar și un tricou personalizat cu logo-ul blogului personal.

INFINITE LOVEam descoperit acest brand cu ocazia acestei întâlniri și mă bucur nespus, deoarece au parfumuri simpatice și cu o persistență ridicată. Aceștia ne-au oferit 3 parfumuri de tip pen, ideal pentru a fi purtat în poșetă.

JANET NAILS au fost foarte generoși și ne-au surprins cu pachete personalizate, în funcție de tipologia fiecărui blogger. Am primit o colecție de oje semipermanente, dar și alte produse pentru îngrijirea și înfrumusețarea unghiilor.

TECHIR ne-a oferit câte un pachet foarte simpatic ambalat, care conține un săpun naturat hidratant cu nămol și lămâiță, dar și o lufă naturală.

În loc de concluzii…

Mă bucur nespus că am putut fi prezentă la această întâlnire și țin să mulțumesc organizatorilor că s-au gândit să mă invite. Fiind primul eveniment de acest gen pentru mine, mi-a făcut o adevărată plăcere să interacționez cu alte persoane cu aceleași pasiuni, dar și cu reprezentații sponsorilor. Sper să mai existe astfel de inițiative, utile pentru a cunoaște mai bine omul din spatele unui blog.

Urmează o serie de articole despre produsele primite, după ce le voi testa, dar și un giveaway cu o parte din ceea ce am primit, așa că stați cu ochii pe profilul meu de Instagram.

3 thoughts on “Cum a fost la Bucovina Beauty – Spring Edition”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.