SuperBlog

To blog or to Superblog!? That’s the question

Îmi aduc aminte cum prin 2017 îmi povestea sora mea despre un concurs creativ pentru bloggeri – Superblog. Se înscrisese la ediția de toamnă și își dăduse seama că nu e foarte simplu să jonglezi cu deadline-uri și brief-uri pentru competiție, job și facultate.

“Hmm.. I can do this!” – mi-am zis eu atunci, ferm convinsă că e simplu. Și iată-mă înscrisă la ediția de Spring Superblog 2018. Eram super mândră de primul articol scris și eram ferm convinsă că voi lua notă bună. Bummer – am primit o notă mediocră și un feedback, ca un duș rece. Apoi mi-am dat seama cât de greu este să participi – termene limită și brief-uri la Superblog + job și viață personală. Am terminat cu chiu, cu vai competiția din primăvara lui 2018 și mi-am promis că revin în toamnă cu forțe proaspete și mult mai bine pregătită.

Așa că în toamna lui 2018 m-am înscris la competiția Superblog. Și nu orice ediție, ci chiar cea aniversară – 10 ani! Am studiat celelalte probe din edițiile anterioare, am făcut research pentru fiecare probă, m-am luptat cu domenii de care nu am habar, mi-am pus creativitatea la maximă încercare și se pare că toate acestea au avut rezultate.

Am finalizat competiția pe o poziție bună, cu toate că am întârziat o zi și am fost penalizată 10 puncte, dar am și câștigat câteva premii. Poate cel mai important, competiția Superblog m-a ajutat să dezvolt mai mult blog-ul, să scriu cât mai des și să îmi dau interesul ca articolele scrise să fie interesante.

Așa că pot să mă mândresc că am încheiat ediția a X-a a Superblog cu următoarele articole premiate:

Cele mai iubite 10 articole vestimentare – Premiul III
Verighete unice cu ajutorul gravatorului laser Bodor – Premiul I
Cum sa nu te apuci de blogging – Premiul V
Cum sa iti pregatesti outfit-urile pentru o saptamana – Premiul III

To Blog or to Superblog!? That’s the question

Ei bine, dar care este scopul acestei polologhii!? La 1 Martie, adică în câteva ore, se dă startul unei noi ediții de Spring Superblog. Am stat zilele acestea și m-am gândit – să mă înscriu sau nu.

Într-un final m-am decis, let’s give it another shot! Vor fi probe pe domenii super diferite, așa că voi trece printr-un spectru foarte larg de subiecte – de la călătorii, la mașini și de la jocuri de societate la produse cosmetice.

Welcome back in my life, Superblog! I hope it’s gonna be a nice ride.

Dacă ai un blog și te tentează să experimentezi ceva unic, atunci îți recomanzi să citești aici detaliile de înscriere.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.