Beauty, Recomandare, Uncategorized

5 branduri de skincare pe care trebuie sa le incerci

De-a lungul timpului am încercat diverse brand-uri de skincare, unele mai bune, altele mai puțin bune. Am avut și câteva ghinioane să aleg produse care nu mi s-au potrivit și care mi-au cauzat iritații sau acnee, însă într-un final am ajuns la mixul ideal de produse care să mă ajute la menținerea pielii hidratată și sănătoasă.

So here it is – lista mea de brand-uri de skincare pe care le folosesc și care fac minuni pielii mele.

Cremă hidratantă și Hydrating Cleanser CeRaVe

În general tenul meu este destul de dificil și mofturos, așa că atunci când am descoperit crema hidratantă de la CeRaVe a fost ca o mana cerească. Crema hidratanta o folosesc dimineata, iar cleanser-ul dupa demachiere, pentru a elimina si ultimele reziduuri de machiaj.

Crema CeRaVe are la baza o formula ce ofera hidratare pe durata intregii zile, avand o textura placuta, cu finisare uscata la aplicare, ce ajuta la repararea barierei cutanate.

Gelul de curățare CeRaVe curăță eficient și ajută la repararea barierei cutanate. Este non-spumant și elimină impuritățile și sebumul, asigurând hidratarea pielii.

Ambele produse conțin 3 ceramide esentiale (ceramide 1, 3, 6-II), acid hialuronic, glicerina, colesterol, fitosfingozina si tehnologia MVE. Cel mai important aspect – nu sunt parfumate!

Ultra Facial Toner și Ultra Facial Cleanser Kiehl’s

Recunosc că produsele Kiehl’s m-au fermecat încă de primele folosiri și m-au ajutat la îmbunătățirea texturii tenului.

Toner-ul Kiehl’s îl folosesc pentru netezirea pielii, pregătind-o pentru aplicarea cremei hidratante. Aceasta elimină și ultimele impurități, calmând pielea. Formula produsului este fără alcool, având un pH echilibrat. Produsul conține ulei de sâmburi de caise, ulei de avocado, squalane, vitamine E.

Gelul de curățare Kiehl’s a intrat recent în rutina mea de îngrijire a pielii și mă ajută la curățarea tenului și îndepărtarea machiajului. Și în acest caz, pH-ul este unul echilibrat. Fiind din aceeași gamă cu toner-ul, ingredientele de bază sunt aceleași.

SOS Spot Eraser Yves Rocher

Îl folosesc atunci când îmi mai apare câte un coșuleț pe față, în mod special pentru acele imperfecțiuni mici, care trec repede. Se aplică extrem de ușor, cu ajutorul aplicatorului din gumă, ce nu agresează pielea. Formatul este de mici dimensiuni, extrem de practic.

Promite uscarea și reducerea imperfecțiunilor punctuale pentru un ten neted, fără coșuri. Conține peste 93.9% ingrediente de origină naturală, fără parebeni.

Nutritive Body Lotion și Midsommer Glow Body Oil Barnangen

Iremedial îndrăgostită de produsele Barnangen. Intrată recent pe piața românească, marca Barnangen este recunoscută pentru faimosul săpun a cărui rețetă stă la baza ingredientului original Cold Cream.

La baza loțiunii de corp Barnangen stau murul pitic, cel mai popular fruct sălbatic din Laponia, și 7% Cold Cream. Crema hrănește pielea uscată și conferă hidratarea necesară. Parfumul este minunat!

Uleiul de corp Barnangen are un miros floral, intră imediat în piele și o lasă catifelată și fină. Recomand să aplici uleiul după duș, printr-un masaj ușor. Astfel uleiurile vor pătrunde în stratul exterior la pielii, creaând o barieră protectoare.

Ulei multifuncțional Nuxe

De la Nuxe folosesc Huile Prodigieuse atât pe ten sau pe zonele mai uscate de piele, cât și pe păr. De sigur, aplica o cantitate foarte mică pentru a nu încărca pielea sau părul. Uleiul se absoarbe super-repede și hidratează.

Hidratează și catifelează atât tenul, cât și părul. Hrănește în profunzime și acționeaza preventiv împotriva apariției vergeturilor.

Tu ce produse de skincare folosești? Ai încercat vreunul dintre produsele de mai sus?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.