SuperBlog, Uncategorized

Tu stii ce sa faci cand nu ai toate tiglele pe casa?

Vecino, tie iti cam lipsesc cateva tigle de pe casa“, m-a intampinat intr-o dimineata nea Marcel, vecinul din stanga. 

Ce-i drept, am un stil de viata mai nonconformist, dar totusi asta nu inseamna ca poate sa imi zica ca nu sunt intreaga la minte.

Uite, pe partea dreapta ti-a luat vantul cateva bucati din acoperis“, a completat vecinul.

Pfff… exact asta imi trebuia acum! Suntem si in prag de iarna… nimic nu-mi merge bine!”, am raspuns eu imbufnata.

Iti vand eu un pont, vindem-ieftin.ro – Devizia de Acoperisuri“, mi-a recomandat nea Marcel. “Intra pe site-ul lor sa vezi cateva recenzii video si iti vei da seama ce zic.


Ajunsa in casa tastez rapid pe internet recomandarea vecinului. Ma intampina un banner mare – 14876 clienti multumiti – parca ma mai linistesc. Sigur voi gasi solutia perfecta pentru problema mea!

Acoperisul casei noastre este din tigla ceramica. Tin minte ca am ales dupa lungi dezbateri, insa a primat aspectul fizic al acesteia. La vremea aceea sursele de informare erau mai putine, dar si oferta era mai restransa. 

Acum, am de unde alege! Observ ca au aparut atat de multe variante de acoperisuri, pe langa tigla ceramica: tigla metalica, tabla faltuita, tabla cutata, sindrila bituminoasa. O femeie se poate pierde usor in fata acestor termeni, insa ma imbarbatez si incep sa ma documentez temeinic. 

Imi doresc sa avem in continuare un acoperis din tigla, insa mi-as dori un material care sa nu presupuna reconsolidarea structurii acoperisului.  De asemenea, trebuie sa recunoastem ca pretul este o alta variabila pe care o iau in calcul. Totusi, buzunarul meu nu este un sac fara fund. 

Intr-un final, ma decid pentru tigla metalica. Pe langa motivele mentionate mai sus, m-a convins faptul ca este un material usor, care se monteaza ieftin si rapid. In plus, ofera o paleta larga de culori si permite montajul sub diverse forme.

    Alte beneficii ale tiglei metalice:
  • perioada de garantie 10 – 15 ani;
  • durata de viata de la 25 ani pana la 40-50 ani;
  • rezistent la ploaie, vant, grindina, condens si raze UV.

Decizia asupra tipului de acoperis a fost luata, insa treaba nu a fost terminata, mai trebuie ales si modelul exact. Cu siguranta am nevoie de un acoperis care sa reziste la conditii vitrege de temperatura. Uneori iernile noastre sunt cumplite, alteori vara ne luptam cu temperaturi foarte ridicate. Intr-un final am ales trei tipuri de tigla metalica care respecta doleantele mele: tigla metalica Wetterbest Plus, tigla metalica Bilka Romantic si tigla metalica Ruukki Finnera.

Tigla metalica Wetterbest Plus – Cu toate ca are un aspect robust, aceasta are o forma extrem de eleganta. Datorita inaltimii de 30 mm a treptei dintre module (cea mai inalta de pe piata), prezinta o rezistenta sporita. Profilul acesteia este simetric fata de axa longitudinala. Permite un montaj in zig zag, astfel nu se mai inalnesc 4 foi de tigla metalica, ci doar 3 foi. Tigla Wetterbest Plus are bricolabilitate, adica se transporta, depoziteaza si monteaza extrem de rapid si simplu. La montaj s-au constatat pierderi de material minime.

Tigla metalica Ruukki Finnera asigura un acoperis practic si elegant, cu o durabilitate sporita pentru zeci de ani. Conturul sau este revolutionar, prin profilul indoit spre interior si finisat pe latura inferioara. Prezinta o buna rezistenta la intemperii. Este extrem de usor de montat, chiar si de catre persoane fara calificare sau experienta in domeniu. Fiind disponibila in varianta lucioasa sau mata, tigla metalica Ruukki se diferentiaza prin calitatea materiilor prime si tehnologiile de productie.

Tigla metalica Bilka Romanic este eleganta si durabila, fiind profilata din otel zincat cu grosime de 0,50 – 0,60 mm. Se gaseste in varianta lucioasa sau mata. Prezinta un sistem inovativ de imbinare, permitand suprapunerea modulelor de tigla in ambele laterale.


Acum ca am selectat aceste 3 variante de tigla metalica, voi apela la unul dintre consilierii vindem-ieftin.ro pentru a primi recomandarile cele mai bune.

Doamna Roxana, consultant dedicat Vindem-Ieftin.ro, mi-a preluat solicitarea si m-a contactat pentru mai multe detalii, astfel incat sa imi propuna solutia cea mai potrivita. M-am bucurat sa oberv grija fata de potentialii clienti si faptul ca ofera consiliere gratuita.

Poate cea mai importanta informatie pe care am primit-o a fost ca tabla tip tigla vine impreuna cu toate accesoriile necesare montajului. Astfel, nu va mai trebui sa caut pe mai multe site-uri oferta cea mai buna pentru accesorii si sisteme pluviale, ci acestea vor fi incluse in oferta de pret de la vindem-ieftin.ro. Intr-un final economisesti atat bani, cat si timp.

Avand in vedere suportul oferit, am aflat informatii valoroase, care m-au ajutat sa fac alegerea tiglei metalice potrivite pentru acoperisul casei mele. Am comandat tigla metalica Wetterbest Plus, stiind ca este optiunea perfecta pentru nevoie mele. Cu atat mai mult cu cat, marfa fiind livrata de la producator, voi evita comisionul meseriasilor.

Intr-un final, ma bucur ca voi intampina iarna sub un nou acoperis. Astept cu nerabdare livrarea coletului pentru a face la randu-mi o recenzie video. Stiu ca riscurile sunt zero deoarece am incredere ca livrarea se va efectua rapid si fara probleme!


Buna dimineata! Multumesc, vecine, pentru recomandare!“, il salut intr-una dintre dimineti pe nea Marcel.

Ei, si cum te simti acum cu toate tiglele pe casa?“, imi raspunde el amuzat.

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2018.

Fotografii de pe site-ul vindem-ieftin.roAdvertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.