SuperBlog, Uncategorized

Visul unei dimineti cu arome de cafea

Diminetile mele incep la rand la cafeneaua mea preferata, asteptand licoarea dadatoare de viata. Asteptarea este lunga mereu, oameni dependenti de cafea asteapta doza necesara pentru a da randament. Si cum ideile bune vin in cele mai neasteptate momente, intr-una dintre aceste dimineti, cand asteptam la rand la cafenea, mi-a venit planul genial de a pune bazele unei cafenele.

Pai… si cum ar trebui sa fie cafeneaua mea!?

In primul rand in perioadele aglomerate vom servi cu promptitudine comenzile clientilor.

Si cum vom putea face acest lucru!?

Cu ajutorul Expressoft Technology pentru a gestiona fluxul de clienti cu repeziciune. In plus, cu ajutorul intrumentelor dedicate, vom dezvolta un sistem de fidelizare a clientilor. Vom acorda puncte bonus la consumarea produselor noastre si, de asemenea, clientii nostri vor primi ocazional vouchere sau carduri cadou.

In plus, cu ajutorul Expressoft Technology vom dezvolta un instrument cu ajutorul caruia clientii nostri vor putea plasa o comanda de acasa, o pot achita cu cardul bancar, urmand ca ulterior sa vina sa ridice produsul comandat dintr-una dintre locatiile noastre alese de el. Astfel, vom reduce timpul de preluare a comenzilor, iar numarul acestora va creste si timpul de asteptare se va reduce.

O alta varianta este realizarea unei interfete disponibila pe o tableta in cafenea, pe care clientii pot plasa singuri o comanda. Astfel vom reduce erorile de comunicare, timpii de servire si vom creste vanzarile pe termen lung.

Prin implementarea acestor doua solutii de self-service clienti, vom reduce considerabil si costurile alocate consumabilelor, deoarece nu vom mai utiliza imprimante pentru a lista comenzile.braserie

Un alt motiv pentru care este recomandabil sa alegi solutia de marcaj si gestiune potrivita afacerii tale este gestionarea angajatilor si a stocurilor de produse.

Cu ajutorul instrumentelor utilizate, vom avea informatii concise despre programul de activitate al angajatilor. Astfel vom putea avalua si gradul de performanta a acestora. In plus, transparenta pe care o permite acest sistem va stimula productivitatea angajatilor si coroborat cu o cultura organizationala bine construita vom avea rezultate pozitive pe termen lung.

Pentru a evita situatiile in care un client comanda un produs si lipsesc anumite ingrediente de baza, este necesar sa avem un sistem de gestiune stocuri. Acelasi sistem este usor de utilizat si implementat la un POS restaurant.

Sistemul va ajuta la introducerea produselor in gestiuni diferite si va facilita inventarierea fara probleme, stocurile fiind actualizate automat. Avand la dispozitie peste 150 de rapoarte, vom afla cu usurinta informatii despre costuri, aprovizionare, consumuri, stocuri si vanzari.

In plus, Expressoft Technology ne va oferi suport tehnic 24/7 pentru a rezolva orice problema, indiferent de ora. Asistenta este oferita prin telefon, e-mail, contectare la distanta sau deplasare la locatii.

Buna ziua! Cu ce va servesc?

Brusc revin la realitate, inca sunt la rand la cafenea si intr-un final urmeaza sa imi fie preluata comanda. Pfff… peste 10 minute de asteptat pentru licoarea fermecata. Poate totusi ideea mea de a pune bazele propriei cafenele nu este chiar asa de rea. Cu siguranta, cu ajutorul partenerilor potriviti, pot cladi bazele unei afaceri profitabile care sa preintimpine nevoile clientilor.

Un Latte Macchiato, va rog!

 

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2018.

Advertisements

2 thoughts on “Visul unei dimineti cu arome de cafea”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.