SuperBlog

Vacanta incognito cu Christian Tour

“Avem nevoie de o vacanță, Theodora!”, mă întâmpină într-una dintre zile soțul meu.

“Dar unde să mergem ca să ne putem relaxa, fără să fim opriți la tot pasul și arătați cu degetul? Doar dacă mergem în junglă cred că vom fi mai liniștiți, și nici acolo nu sunt sigură…”, i-am spus nedumerită.

De când am devenit un online influencer, viața noastră nu mai este una normală. Aproape 4 milioane de urmăritori pe Instagram așteaptă cu sufletul la gură o nouă postare din viața noastră de zi cu zi. O zi fără postări cu siguranță ar ridica semne de întrebare, de aceea pot vorbi cu una dintre angajatele mele de pe Social Media să se ocupe de administrarea conturilor de socializare cât eu lipsesc. Totuși, ce variantă să alegem, unde să mergem!? Ne dorim și să ne relaxăm fără ca cei din jur să ne recunoască, dar și să vedem un loc frumos. Alex îmi aduce aminte de luna noastră de miere de pe insula Santorini, în Grecia. Ar fi un moment frumos să revenim acolo. Dau un search pe Google – “vacanțe Christian Tour“. Am mai colaborat cu ei și serviciile sunt “top notch”.

De ce o vacanță în Santorini?

După câteva scroll-uri și click-uri ne decidem pentru un sejur de 7 zile la Hotel Andronis Luxury Suites. Mai exact, am rezervat un Premier Suite din cadrul complexului pentru a ne bucura de intimitate și relaxare.

Ce ne-a determinat să alegem această variantă? Ei bine, pentru că dorim să nu fim recunoscuți și avem nevoie de intimitate, am zis să alegem o vilă privată, cu piscină proprie și vedere la caldera și vulcan. Oferta include atât cazarea propriu-zisă cu mic dejun inclus, cât și transport cu avionul (charter) din București. În plus, vom beneficia și de transfer privat aeroport-hotel-aeroport astfel încât vom evita contactul cu alte persoane.

Și iată-ne ajunși în Santorini. Străduțele întortocheate ne aduc aminte cu drag de luna noastră de miere. Ne-am cazat la hotel și am decis ca primă zi să o dedicăm relaxării la piscina proprie. Primirea la hotel a fost excepțională, ne aștepta șampanie și fructe pe terasă, special pentru a petrece o zi de neuitat. Priveliștea amețitoare, nu reușeam să mai intrăm în cameră.

20171001_185044-01

Cum s-a defășurat vacanța noastră

După o primă zi de relaxare în piscină și unul dintre cele mai frumoase apusuri, am decis ca pe seară să facem o plimbare prin Oia, la adăpostul întunericului. Din fericire nu am ieșit în evidență, cu atât mai mult cu cât orașelul este puțin luminat pentru a păstra o atmosferă de poveste. Străduțele sunt adevărate furnicare de turiști. Ne-am decis să luăm masa la unul dintre restaurantele din vechiul port Ammoudi, pentru a evita să fim recunoscuți, apoi la întoarcerea spre cazare ne-am oprit la una dintre librăriile mele preferate – Atlantis Books.

Următoarele 3 zile am închiriat un ATV și am descoperit zonele mai puțin populate ale insulei. Desigur, e destul de greu să eviți marea de turiști, însă am reușit cu brio.

Ne-am bucurat de o zi de plajă pe una dintre cele mai interesante plaje și, totodată mai puțin populată, Vlichada și am vizitat muzeul de artă contemporană organizat în fosta fabrică de suc de roșii (Vichlada Industrial Museum).

Cea de-a doua seară ne-a surprins la farul Akrotiri, așteptând un alt superb apus care ne-a ținut cu sufletul la gură. Nu mulți turiști cunosc această zonă, de aceea am fost înconjurați doar de alte 10 persoane.

În următoarea zi am mers la plajă în Monolithos, un alt loc mai ferit de turiști. Este una dintre puținele plaje cu nisip mai fin și marea nu este foarte adâncă, așa că ne-am putut distra toată ziua în apă.

Seara ne-am petrecut-o pe străduțele vechiului oraș Megalochori. Ne-am pierdut ca 2 tineri îndrăgostiți pe străduțele întunecate. Nefiind o zonă aglomerată cu turiști am putut să ne bucurăm de vacanță fiind noi înșine.

În cea de-a patra zi am decis să vizităm și Pyrgos. Ne-am înarmat cu ochelari de soare și pălării, ca să evităm să fim recunoscuți, mai ales că Pyrgos este un sătuc mai populat de turiști. Într-un final am urcat și la baza militară, pe Moni Profitou, de unde am admirat insula în toată splendoara sa.

20171001_171441-02

În celelalte zile am revenit la programul basic de relaxare – piscină, plajă și plimbare nocturnă. Era exact ceea ce noi ne doream, să fim noi doi, să nu ne oprească nimeni pe stradă pentru fotografii.

Am plecat cu bateriile încărcate, cu o sumedenii de amintiri și fotografii, numai bune de postat pe Instagram pentru urmăritorii mei fideli.

*Acest articol a fost scris pentru competitia Spring SuperBlog 2018.

Fotografiile sunt din arhiva personală.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.