SuperBlog, Uncategorized

Casa visurilor noastre cu produse ieftine si de calitate

Iti povesteam acum ceva timp ca am inceput sa ne construim o casuta. Totusi, casa noastra de vis parea sa ramana… un vis, din pacate. Dupa ce am obtinut toate documentele pentru a demara constructia, la o recomandare neinspirata am intrat in contact cu o echipa de meseriasi care trebuiau sa se ocupe de achizitionarea materialelor necesare. Doar ca, aparent acestia cam trageau pe turta lor si ne taxau maxim la adaos-uri. Am intrerupt colaborarea dezamagiti si deznadajduiti.

Am inceput sa intrebam in dreapta si in stanga in speranta ca vom gasi o varianta de lucru cat mai transparenta. Disperati fiind, chiar am inceput sa ne interesam pe diverse forumuri si grupuri. Si asa povestea noastra a inceput sa prinda o culoare roz – am descoperit Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro

vindem-ieftin-ro-theodora-istrati

Ce presupune platforma Vindem-Ieftin.ro?

Broker online de materiale de constructii, iti suna interesant!? Fiind un concept unic in Romania, intermediaza achizitia materialelor de constructie de la producatori la beneficiari fara taxe ascunse, ci cu un adaos fix de 10%. Partea cea mai interesanta, si care ii diferentiaza de alte companii cu aceeasi activitate, este ca preturile nu sunt afisate pe site, avand posibilitatea sa negociezi in functie de cantitatea de materiale comandata.

Am accesat site-ul si am cautat produsele dorite. Pentru o necunoscatoare ca mine alegerea brand-ului potrivit de materiale pentru structura si fundatie este o nebuloasa, insa am mizat pe experienta consilierilor lor. Am solicitat o oferta pentru necesarul nostru. In scurt timp am fost contactata telefonic de catre un consilier Vindem-Ieftin.ro:

“Buna ziua! Numele meu este Bianca si sunt consilierul dumneavoastra Vindem-Ieftin.ro. Am primit solicitarea dumneavoastra si urmeaza ca in maxim 24 de ore sa va trimitem pe e-mail o oferta detaliata. Daca intre timp va pot fi de folos cu informatii suplimentare sau nelamuriri, va sunt la dispozitie.”

Asa a inceput colaborarea noastra cu Vindem-Ieftin.ro. Instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice… de ce asa multe instalatii!? Bianca ne-a ajutat sa alegem producatorul cel mai potrivit in functie de necesitatile noastre. Desigur, dupa ce am solicitat oferta a inceput sa apara o usoara reticenta:

Este sigur? Nu primesc produse defecte, rebuturi? Calitatea produselor nu este indoielnica? De ce trebuie sa platesc in avans? Daca nu ajung produsele in siguranta? Ce garantie primesc?

Parca nu se mai opreau…

Si doar am comandat de nenumarate ori online, dar parca acum, la o achizitie asa importanta, nu mai eram asa sigura pe mine.

Bianca a fost un real ajutor si mi-a raspuns la toate nelamuririle, asigurandu-ma ca fac tot ceea ce le sta in putinta pentru a livra calitate.

“Stati fara grija, veti primi exact ceea ce comandati, nu se va livra o alta marfa mai slab calitativ sau produse care sunt pe stoc si trebuie rulate. Marfa se livreaza direct de la producator, ambalata corespunzator, astfel va asiguram ca produsele vor ajunge intacte la dumneavoastra”, m-a asigurat Bianca.

vindem-ieftin-theodora-istrati

5 beneficii sa alegi Vindem-Ieftin.ro

  1. cumperi totul dintr-un singur loc, fara intermediari sau stocuri-> economisesti timp si bani.
  2. cu cat cantitatile sunt mai mari cu atat se poate negocia la fabrica preturi mai bune
  3. consiliere gratuita pentru clienti (informatii despre produse si implementarea lor)
  4. garantia produselor este verificata si asigurata de catre furnizor (de la 10 ani la 50 ani, in functie de tipul produsului)
  5. ai posibilitatea sa compari cu alte oferte primite de la alti furnizori/depozite.

Bianca a fost prompta si am primit in cel mai scurt timp oferta pe e-mail. Am analizat-o si comparat-o cu celelalte oferte, am discutat cu prietenii nostri . Fiind multumiti, am decis sa lansam comanda. Bianca a emis factura proforma pentru a achita in avans integral comanda.

Scapasem de griji, mai ales ca citisem cateva feedback-uri si vazusem calitatea livrarilor pe site-ul lor.

Sursa Youtube Vindem-Ieftin.ro

Bianca ne-a comunicat si un termenele de livrare, in functie de tipul produsului si furnizor. Dat fiind faptul ca am plasat o comanda mai mare care include si materialele pentru amenajari interioare, de la producator diferiti, acestea vor fi livrate defalcat, dar nu-i bai, important este ca vor ajunge in regula la noi.

Acum asteptam livrarea materialelor de constructie pentru a incepe realizarea casutei mult visate. Cu siguranta vom filma si descarcarea comenzii pentru a o impartasi cu voi.

Hai sa iti mai dau un pont, pe site-ul Vindem-Ieftin.ro gasesti si exemple de necesare pe care clientii le-au achizitionat, astfel incat sa iti poti face o idee de costuri inainte de a trimite o solicitare de oferta.

 

*Acest articol a fost scris pentru competitia Spring SuperBlog 2018.

Advertisements

1 thought on “Casa visurilor noastre cu produse ieftine si de calitate”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.