Prima colectie Inais by Simiz ajunge la Iasi

Duminica, 9 iulie 2017, va poposi la Iași noua colecție de obiecte vestimentare INAIS by Simiz. Am urmărit din umbră această colecție, care are la bază denimul reinterpretat în fel și chip, și mă bucur că vom avea ocazia să o vedem live în pop-up store-ul amenajat în cadrul Cafenelei Meru în intervalul orar 13:00 – 20:00.

Pentru cei care nu știu, INAIS by Simiz este primul parteneriat între un designer român, Isa Isbășescu, și unul dintre cei mai mari producători autohtoni de confecții, fabrica Simiz România.  Ina este cea care se ocupă de creație și design, iar echipa Simiz Fashion se ocupă de producție.

Ina Isbășescu a studiat arhitectura și a lucrat în PRO TV ca stilist timp de 8 ani. În 2012 a pus bazele atelierului de piese unicat și prototipuri vestimentare – Persona.

Simiz Fashion este una dintre cele mai mari fabrici de confecții din România. Cu peste 20 de ani de experiență în industrie, Simiz Fashion are în portofoliu zeci de clienți din România, dar și branduri internaționale precum COS, Ted Baker, Massimo Dutti și Morris.

De ce merită să alegem acest brand nou lansat?

Piesele INAIS sunt realizate din țesături de cea mai bună calitate, într-o fabrică cu o experiență de 20 de ani în zona de confecții, prelucrate manual prin vopsire și diferite efecte handmade. Practic, piesele vestimentare sunt realizate în serie cu notă de obiect unicat, sunt versatile, potrivindu-se oricărui tip de siluetă, confortabile și feminine.

 

Fuziunea dintre creativitate și tehnologie avansată se reflectă în calitatea produselor și atenția la micile detalii și finisajul pieselor.

Prima colecție INAIS by Simiz este realizată după linii modern-clasice și conține aproape 50 de modele relaxate și feminine de primăvară și vară. Pornind de la materialul de bază – denimul – INAIS îi da o notă de feminitate și nonconformism, propunând ținute autentice, comode și prietenoase.

Un element definitoriu pentru prima colecție este și auriul, aplicat manual pe piese, acesta conferă creațiilor o notă de unicat. Eu m-am îndrăgostit iremediabil de câteva piese pe care le-aș purta cu mândrie în viitoarea vacanță din Santorini, dar și în viața de zi de zi, la birou. Creațiile vestimentare sunt exact pe gustul meu, urmând un stil urban, minimalist, with a pinch of glam.

Poți comanda produse din colecția INAIS by Simiz online, pe http://www.inais.ro, și din magazinul Band of Creators. Însă, dacă veniți duminică la evenimentul de la Meru, vă veți bucura de o reducere de 20% la toate obiectele vestimentare.

Eu cu siguranță voi fi acolo. Cine mai vine?

Advertisements

2 Comments Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s